torstai 20. maaliskuuta 2014

Loppukuvat

Syystä x onnistuin siis kadottamaan kaikki tarinan loput kuvatut osat. Jäljelle jäi vain muutamia raakattuja kuvia. Näistä selviää mitä Isabellalle kävi, kenestä tuli viidennen sukupolven perijä jne jne.--------------------Isabella ja Roberto osuivat sattumalta yhtä aikaa lomamatkalle Ranskaan ja ei aikaakaan, niin johan sitä otettiin romanttisia yhteiskuvia.
Häitä vietettiin perhepiirissä myöhemmin. Taustalla tukevasti raskaana oleva Aurora, joka juttelee jonkun paikalle tunkeutuneen sivullisen kanssa. Victoria juuri menossa onnittelemaan pariskuntaa. Isabellan ilme... =D
Aurora synnytti Isabellan ja Roberton hääyönä esikoispoikansa Hectorin.
Tässä tyyliään synnytyksen jälkeen aikuisemmaksi muuttanut Aurora kertomassa äidilleen hänen ja Hugon sekä Hectorin muuttamisesta omaan kotiin. Perhe muutti näköetäisyydelle ja vierailut puolin ja toisin olivat ahkeria. Halusin seurata Auroran tulevaa elämää tarkalla silmällä ja kuvailin näitä vierailuja ahkerasti. Taustalla Auroran aviomies Hugo.
Esikoista tiedossa ja Roberton haltioitunut reaktio =D
Viidennen sukupolven perillinen Nikolai Romanov, tadaa!
Tässä Hugon ja Auroran kotia sekä heidän kaksostyttärensä ( yllättäen kaksoset... ): Netta ( mustat hiukset ) sekä Maarit ( punaiset hiukset ). Tommyn geenit kulkevat vahvana värityksen osalta ja se oli ihana yllätys. Sen verran fuskasin, että ensimmäisellä vierailulla pariskunnan luokse muokkasin huonekalujen, lattioiden ja seinien ulkonäköä. Talo oli nimittäin aika synkeä väritykseltään.
Suvun perillinen Nikolai ihmettelee kakkapussia =D Joko hänen omansa kasvun jälkeen tai sitten kyseinen tuote kuului hänen pikkuveljelleen Pietarille.
Tässä Nikolai tekee läksyjä joko Hectorin tai Pietarin kanssa. Molemmat olivat punapäitä, joten en ole varma kummasta pojasta tässä on kyse. Todennäköisesti kuitenkin Pietarista hiuksista päätellen. Serkukset olivat hyviä ystäviä keskenään kaikki ja Auroran lapset vierailivat läksyjen teossa Isabellan ja Roberton luona lähes päivittäin.

Tässä perheen kuopus Jekaterina ja Tommylta perityt punaiset hiukset sekä isältä perityt ruskeat silmät. Ihana yhdistelmä =)
Nikolai löysi jo teini-iässä tulevan vaimonsa, kauniin Tara Kumeniuksen eikä tuon jälkeen enää muita tyttöjä vilkuillutkaan. Joten ei muuta kuin kiinni ja äkkiä =D
Mitä isoveli edellä, sitä Pietari perässä... Tässä Pietarin tuleva tyttöystävä Oiva Hirsikorpi saa ensimmäisen suudelmansa.
Pietari ja nyt teini-ikäinen Jekaterina opiskelevat jotakin, mahdollisesti koulusta lukuläksyksi saatuja kirjoja.
Jälleen serkuksia vierailulla. Hector ( pöydän päässä ) sekä tummahiuksinen Netta.
Pelin outoja bugeja: Oiva kasvoi aikuiseksi eikä tietenkään romanttisia toimintoja olisi pitänyt löytyä, mutta jostain syystä pariskunta saattoi ottaa romanttisen yhteiskuvan. Vähän hutiin pusut menee, mutta mitäs pienistä =D Tämän piti olla alunperin extrakuva.
Taustalla Hector katsomassa perheen kanssa televisiota ja samalla selviää, että Victoria on menehtynyt vähän aikaa sitten.
Keski-ikäinen Aurora hikeentyy sisarensa miehelle, kun tämä alkaa siivoilemaan heidän sekasotkujaan =P Pelaan vahvalla tahdolla, joten simit ennättävät monesti tekemään asioita ennen kuin ehdin puuttua siihen. Toisinaan niistä tilanteista saa herkullisia kuvia tarinan mausteeksi ja toisinaan taas joutuu sitten korjailemaan vahinkoja itse pelissä :-P
Keski-ikäinen Isabella. Täytyy sanoa, että tämä sim ikääntyi äärimmäisen kauniisti. Hänen ja Roberton liitto oli erittäin onnellinen ja romantiikan täytteinen.

Erään kerran osuin kuntosalille samaan aikaan Auroran perheen kanssa ja siellä joku Auroran flirttailunhaluinen naisystävä teki itseään Auroralle tykö ja nainenhan toki vastasi tähän flirttiin!!! Siitä aiheutui, että paikalla olleiden simieni kohdalle kyseinen flirttailijatar tuli inhon kohteeksi. Hugon ja Auroran liitto siis ei ollut ilmeisesti aina ihan ruusuilla tanssimista, ikävä kyllä.
Taran ja Nikolain häät. Tara lienee yksi kauneimpia pelistä löytämiäni simejä.
Yllätys-yllätys!!!!!! Tara ja Nikolai saivat:.... KAKSOSET!!!! Tämä on ollut varmasti hedelmällisin sukuni kautta aikojen enkä kenenkään kohdalla ostanut onnellisuuspisteistä hedelmällisyyttä. Pojat saivat nimet Maximillian ja Vladimir. Nikolai ja Tara päättivät lähteä portaalin kautta takaisin maan päälle ja ottaa paikkansa Romanovien laillisina perillisinä ja Venäjän uusina valtiaina =)
Jekaterinan syntymäpäivä ja sitä juhlistamassa isoveli Pietari.
Tässä aikuistunut Jekaterina.

Simsin uudelleen asentamisen jälkeen tallella ovat Pietari ja Jekaterina. Kenties heidän kanssaan jonain päivänä palaan tämän tarinan pariin, mutta sitä ennen haluan pitää pienen tauon Romanoveista joka tapauksessa.

Seuraava tarinani on nimeltään: Rikas, rakas, köyhä, varas. Se kertoo neljästä eri suvusta, jotka ajan kuluessa yhdistyvät keskenään. Kuinka? Tule lukemaan ja ota selvää ;-)


Kyseinen tarina ei ala ihan vielä, kunhan ehdin vähän järjestellä asioita ja kuvailla lisää niin sitten pääsemme katsomaan mitä kaikkea keksinkään... Linkki kannattaa kuitenkin laittaa valmiiksi lukuluetteloonne, niin pääsette mukaan heti alusta asti, koska en kuitenkaan muista ilmoitella siitä kaikille.

Toivotan teille rakkaat lukijani ihanaa kevään jatkoa ja toivottavasti näemme pian!


Windolyn
1 kommentti:

  1. x vieköön! Harmillista että tarina päättyy nyt näin. .-(

    Iloliemessä on uusi osa. .--)

    VastaaPoista